:)

WIIEHOO!!!! Nu har jag ääntligen fått tillbaka min dator :D I löööv it!

Ikväll har jag varit på Midgård och kollat på Pias slut utställning :D Asnaijs, finfina grejjer! GAAHH hela helgen kommer gå till att vara på yran å kajen, fan va naijs! Ska försöka ta mkt biilder :)

Nu blire sängen^^

Pusshejs!

Kulturnatta

Hade inte tänkt skriva något förräns jag fått tillbaka min dator men det verkar ju ta en evighet så jag är bara tvungen att skriva några rader. Egentligen har det inte hänt så mycket under tiden jag inte har skrivit.

Hmm...skrev ju senast i tisdags...vad har hänt sen dess? Joo, jag har varit med Paj, sjukt naijs att vi har börjat hänga igen :D Sen i lördags vare ju såklart Kulturnatta som gällde, for dit med Sara-apo vid 21.00 för att kolla när en jobbarkompis till mig skulle gå modevisning på torget :) Hon var kanoners, riktigt kul att se då det är folk man känner :) Dock tröttnade vi efter ett tag och gick till Idun för att kolla då Anton sjöng i Manskören, riktigt duktig pojke :)

Det var sjukt mycket folk på stan, fast det var inte så många i min ålder, mest vuxna och fulla små fjortisar som just upptäckt alkoholen, hahaha det var en syn som hette duga!
Jag och Sarar träffade tre trevliga prickar som skulle dra till Corona för att det var "feta draget" där och tyckte att vi skulle haka på, men eftersom klockan var typ 23.00 och vi skulle kolla en modevisning 24.00 så följde vi inte med. Denna modevisning visade sig vara allt annat än vad vi trodde, det var nämligen en goth-modevisning. Asnaijs, NOT!
Vi ville inte direkt stanna, det kändes som att det var nån sorts dödsritual dom körde uppe på scenen, musiken och dansen var lite creepy.  Vid 01.00 då Sara hade tjatat tillräckligt mycket på mig så for vi ändå till Corona, tror ni att det var nå drag? NEJ! Det var max 15 pers där. Vi for hem. Jag sov gott :)


hahahaha vi såg även "Umeås största bloggare" Foki, hon såg precis ut som på bilderna :) Söt tjej faktiskt :)





Pusshejs!

I'm free

Sinnes vecka, hade en lektion igår, ledig idag och ledig imorrn, sen är det ju röd dag på torsdag och ledig på fredag :D Kan det bli bättre? Svar nej! Fast ända nackdelen med att vara ledig då ingen annan är det är att det inte finns så mycket att göra.

Idag har jag varit på Swedbank och lämnat tillbaka en internetdosa, var tvungen att göra det för tanten som hjälpte oss att avveckla företagets konto blev typ sur då jag inte hade med mig den igår :P Jag har också fixat ett studiebesök till min söka jobb uppgift. Jag ska få följa med Umeå Scentekniks ljudtekniker Marita då hon ställer i ordning inför Nordic Rock som ska vara på kajen snart, ska bli fett kul! :)

Jag har dåliga nyheter, min dator är paj så nu sitter jag och skriver från pappas dator, så det blir nog inte så bra uppdaterat fram tills att jag får tillbaka min dator. Pappa gillar inte att jag sitter här. Det kommer så mycket virus från mina "skit sidor" säger han 

Nu till något helt annat, jag är egenligen inte alls ett fan av melodifestivalen, men man kan ju inte hjälpa att Norges bidrag sätter sig på huvudet, sen är det ju ett plus att han är söt som socker :)






Pusshejs!

Film för fulla muggar

Brukar i vanliga fall inte skriva på helgen men idag har jag så sjukt tråkigt så jag tänkte att jag kan skriva iaf  :)

Middagen hos Sporty Spice i fredags var sjukt mysig, de andra gästerna utöver mig var Kronprinsessan Victoria, Daniel Westling, Pippi långstrump, Posh, Ica-Stig och Håkan Hellström. Sen blev det jobbjobb med Emma där vid halv åtta.

Gårdagen började med att man jobbade på Folkets Hus från 11.00-18.00, det var dansuppvisning den här helgen också, sjukt sugen på att börja! På kvällen drog jag på bio med Ellen, Joakim och Daniel och vi såg The Uninvited, det var en skräckis och eftersom jag hatar sånna filmer så kan jag inte påstå att jag såg så mycket ;) :] Men det jag såg så tyckte jag änbdå att den var okej, hade inte förväntat mig så mycket faktiskt .

Skulle egentligen jobba idag också men alla behövdes inte så jag å Idapida fick dra hem, eller vi drog på stan å kekade glass sen drog vi hem och stekte :) Jag har faktiskt fått lite färg ;) Det var sinnes varmt ute, minst +25. Man måste ju satsa sönder med steket nu innan balen och studenten så man inte ser ut som nån blekifis.

Ikväll blire att dra på bio (igen?!), men den här gången blir det ingen skräckis, det blir Änglar och demoner med Anna, Erika och Andre, kan bli kul, egentligen ingen film jag vill se men :) Är ensam hemma och orkar inte göra mat så Anna ska hänga med när jag ska keka på stan, tjocka jag :) Men det är okej, imorrn blire träning innan man ska med Ellen på DIXI och köpa biljetter till studentskivan :D TAGGAA!

Neh nu måste ja börja göra mig klar så jag är färdig när Anna hämtar mig.




Pusshejs!

Skumt!

Det verkar vara så att min nya design bara syns på min dator å inte på nån annans :S As knasigt, så om ni undrar varför min design är lika dan som förut så äre för att nått har gått på tok...ska försöka fixa det så snabbt som möjligt

Pusshejs!

Viktigt!

Idag fyller ju min Linn 19 år,  Grattis babe :D Så det blir att fara hem till henne och keka middag, ska bli riktigt trevligt har inte träffat henne på typ tusen år, synd bara att jag inte kan vara med på festen på kvällen eftersom jag måste jobba :(  Ibland suger det verkligen att jobba!





Pusshejs!

Cherry cherry boom boom



Tackdu!

Vill ba tacka Melissa som hjälpte mig med min nya desing här på bloggen, jag tycker den blev sjukt snygg och är sjukt nöjd! :D Vad tycker ni? Blev den bra?






Hahah la in en liten ful sommarbild ^^
Pusshejs!

Myspys

Gårdagen var fan riktigt trevlig, började med att jag hade en lektion till halv tolv sen drog jag till Midgård för att vara med Paj å hennes klass, det var riktigt kul att se hur dom jobbar. Just då höll dom på att bygga ett rum där dom ska ställa ut sina slutverk, så jag fick vara med å spika, hamra, såga och sätta upp väggarna :) Askul! När hon slutat drog vi på stan å kekade sen bar det av hem till mig och ut i naturen för att ta bilder till hennes portfolio :) Hon är bra på fota :)

Hon gå media, linjen som jag förövrigt hade tänkt välja ^^ Fick träffa hennes kompisar också, riktigt trevliga små prickar :)

Här kommer lite bilder





                                           

Haha man kände sig verkligen as töntig när man satt å fotade med sin mobilkamera och Paj hade värsta hightech kameran ^^  därav kvallan på mina bilder:P
Jag fick bara en bra naturbild mendan Paj fick typ tuusen!

Pusshejs!


Shiet!

Omgomgomg! Nu märker man verkligen att det börjar dra ihop sig till vuxenlivet, jag har fått mitt röstkort!!!! Jag har ingen aning om vem jag ska rösta på, jag är ju inte ens insatt! Kanske borde börja engagera mig lite, det är trots allt rätt viktiga saker....meeen jag ooorkar inte!






Pusshejs!

YEH



Paj

Ingen skola idag, fett sköönt! Ligger just nu å myyser i sängen, väntar på ett samtal så att jag kan få i mig lite mat, är sinnes hungrig!

Alltså vad händer? Det är ju fan sol heela tiden :D ASBRA! Eftersom jag ändå inte kommer göra nå vettigt idag tänkte jag att jag kunde gå ut i solen lite, kanske få lite färg :) Fast det ända jag kommer få är fräknar :/

Antingen så blir det ikväll eller imorrn kväll som jag ska hänga med Pipen, det var sjukt länge sen och det ska faktiskt bli riktigt mys, hoppas hon tar mkt bilder så man har nå kul att lägga upp sen :) Hon är ju nämligen fotarN ;)

För er som inte vet vem Pipen är:



Pusshejs!

Balbilen

Doh, jag har ju glömt att lägga in bilder på bilen som jag och Marcus ska åka till balen :D Här kommer den iaf...






Pusshejs!

Trallallaaa


Shine on

Härlig dag idag!

Började egentligen 12.40 men for in vid tio för att Ellen inte skulle behöva vara emo, allt för vännerna :) Lektionen som vi egentligen skulle ha där vid 12.40 hade vi inte eftersom vi skulle ha UF-redovisningar 14.20, vilket vi för övrigt fick reda på i morse! Men som tur var så hade vi redan klar vår power point presentation så det var ba att öva på det vi skulle säga.  Jag tycker faktiskt att det gick rätt bra att redovisa, är egentligen sämst på att redovisa men det gick ändå okej.

Egentligen så hade jag inte brytt mig så hårt om redovisningen hade gått åt skogen eftersom att det är ju hur skönt väder ute som helst, och man är ba allmänt glad idag! Så en dålig redovisning hade inte rört mig i ryggen ^^

Trots att typ alla vet att jag äääälskar vintern så måste jag faktiskt erkänna att det är satikens skönt med sommar. Kan knappt bärja mig tills den är här! Allt man kan göra på sommaren är fan underbart när man tänker efter, sen blir man så brun å fin, plus att alla killar blir as snygga ;)




Pusshejs!

You are the music in me







Pusshejs!

Skön helg!

Det har faktiskt varit en rätt soft helg

Började helgen med att dra på bio och såg The reader med Emma, hade inte så höga förväntningar på filmen men den var faktiskt rätt bra, klart värd att se! :)  Lördagen....hmm....vad gjorde jag? Just ja, jag såg The boy in the striped pyjamas sjukt bra! Jag var också å kollade på första seriematchen :) Tyvärr så förlorade vi med 2-1 mot Sandåkern, men dom hade tydligen med en spelare som inte var klar för att spela så jag tycker vi ska lämna in en protest men vi ser väl hur det blir med det. Pappa verkade inte så haj på den delen, tyvärr.

Åwh, igår jobbade jag på balettakademins dansuppvisningar, satt biljett så jag fick se alla danser, hur kul som helst! Jag ångrar verkligen att jag slutade dansa, har tänkt börja igen flera gånger men det har inte blivit av :/ tror jag ska fråga Ida om vi ska börja till hösten, hoppas hon säger ja :)

Ahhh skönt väder som fan idag! Ingen skola, asskönt!


Pusshejs!

HELVETE!

Ibland blir man bara arg! Jag skulle ju som sagt till Ellen å fika ikväll men det blir tydligen inget av för mig för jag har ingen bil! SUG! ÅÅhh jag ville verkligen fara...hatar att bo mitt i ingenstans...
Inte min dag idag helt enkelt.

Är för arg för att sitta här, ska sova nu


Pusshejs!

Kärlek

Jag vill att du ska veta hur lycklig du gör mig




Pusshejs!

Äntligen!

Så har man gjort projektredovisningen också, fan va skönt! Det gick väl som det gick men nu är den iaf över! Ikväll blire födelsedagsfika hos Ellen, asmys! Så det blir att snåla med middagen så man får plats med många kakor ^^ Hahha, för jag gillar ju kakor...eller gör jag det? Sen blire hem å sooovaa, sov inte mycket i natt vill jag lova, somnade kanske vid tre å vaknade vid sju, naijs.

Nu äre filmtajm här i min ensamhet, sitter å kollar på De vuxna med Björn Gustafsson, den verkar skum än så länge men den kanske är bra. vi får se. Ska även ta mig tid till att se Australia och The boy in the striped pyjamas.





Pusshejs!

That's life

Man känner verkligen att det börjar dra ihop sig till studenten, endast 35 dagar kvar?!?!? Det är helt sjukt. Dags att bli vuxen, skaffa jobb och flytta hemifrån, allt detta gör mig sjukt nervös. Jag vill inte bli stor, hur gör man? Man måste ju lixom skaffa sig ett liv, inte längre leva på mamma å pappa. Det suger. Det har alltid varit en trygghet med skolan och att bo hemma men nu är man som en liten fågelunge som måste lämna boet.

Nu ska ja gå å va lite deppad över detta!

Pusshejs!


Fan va ovärt egentligen....

Vad har hänt med aplotten? Får alla nit eller? Verkar så. Åh jag blir arg.

Pusshejs!


A while ago..

Jag känner att jag är sjukt dålig på att uppdatera på helgerna, undra vad det kan bero på? Jo jag har ett så sjukt kul liv att jag inte har tid att sitta vid datorn....eller? Näe jag orkar ba inte skriva på helgerna, that's it.


Varför måste jag alltid hamna här? Varför måste jag alltid utsätta mig själv för det här? Varför kan jag inte bara göra rätt för en gång skull, vara normal? Typiskt mig.

Jag tänker faktiskt ge en stor eloge till Emma som är den ända som brukar kommentera nästan alla mina inlägg här ^^ Hon är bra. Men det kan ju iofs vara för att jag inte skriver så intressanta saker så det inte finns så mycket att kommentera..vi kör på den teorin :)

Det är fett kul med hål i tre timmar. not. Mimmi underlättar det hela

Pusshejs!


RSS 2.0