!

Allt kan ju bara dra åt HELVETE idag!

The hangover

Hihi ikväll ska jag dra på bio och se The hangover med Emma :) Hört att den ska vara asbra så ska bli kul att se vad jag tycker om den :)

Regn, regn bara massa regn. Man blir ju så himla deppig av regn. Inte bra inte bra.

Måste göra mig klar nuPusshejs!

Niagarafallen

GAAAHH! BRITNEY SPEARS PÅ TISDAG :D TAGGAAAAAAA


Igår var vi hos Ellen och planerade lite saker inför Britney, haha var ganska ovärt, vi kom fram till två saker, att vi skulle fara 18.00 på måndag och att alla skulle ha uppblåsbara madrasser. Asbra. Kommer bli så sjukt kul!

Något som inte alls är lite roligt är att regnar sönder! Typ som att bo i Niagarafallen. Inte kul. Fast det är helt okej att jag slipper klippa i regnet ;)

Satt nyss och pratade med min tragiska vän Linn som sitter helt själv i en lägenhet på Söder och dricker öl. Hahaha hur kul som helst! Vi pratade lite om framtiden, hur det ska bli med hennes lägenhet osv. Jag ska även bo hos henne i augusti. Tagga! Då kanske man får träffa de trevliga människorna igen :) Asbra.

Fick studentkortet och katalogen idag :D Fan va alla var grymma, stämningen var på topp. Synd bara att man typ inte kommer träffa så många igen.

Nu blire att mysa med Idapida


Skulle dock inte  vara helt fel att bo i närheten...
Pusshejs!

Mysfarbror

Dålig update!

I söndags kom jag hem från huvudstaden, det var verkligen sjukt kul, träffade väldigt trevliga människor ;) :D Fick ju även träffa min lilla Linn som har flyttat dit ner. Hon gjorde verkligen kvällen underbart rolig, alla som var med vet vad jag snackar om. HAHAHA kan bara inte sluta skratta när jag tänker på taxifärden hem! Linn, inte i sitt nyktraste jag, satt och tog massa posar bilder på henne och chaffisen, hahah Emma skratta så hon grät! Hon sjöng även en väldigt fin låt för Ben "Jolie" Taxichaffis.

Linns låt:
Vi är norrlandsbrudar som har kommit loss loss loss
Vi är norrlandsbrudar som har kommit loss loss loss
Vi är jobbiga, besvärliga men i sängen är vi härliga
Vi är norrlandsbrudar som har kommit loss loss lossHelgens citat:

"Ju mer rumpa desto mer pumpa!" / Linn 19 år

Lovar bilder kommer.

Pusshejs!

Dålig fantasi på rubrik

Helvete vad det åskade i natt :O Hela huset skakade, blev fan rädd!

Idag har det faktiskt varit en riktigt bra dag, klippningen gick bra och blev bjuden på lunch av Emma och mamma. Myspys. Ikväll var det tänkt att jag skulle på fest på Nydala men vädret ser inte så lovande ut sen så måste jag packa klart. Åker ju imorrn :) Min fina lilla kusin Nicklas blir ju stor idag, han fyller 18 :D Kommer nog åka dit en timme typ. Hinner inte mer.

Jaja tråktråk inlägg, bilder från Stockholm kommer sen. Kanske kommer man få träffa en mystisk vän där nere också..spännande.Pusshejs!

RSS 2.0