Utan kläder i regn, bara händer som värmer...

Tjolahopp! Dagens lunch kom från subway (igen!), riktigt sjukt gott. Det är kung att Ellen har blivit beroende av deras mackor, följer mer än gärna med dit å äter. Fast man får se upp så man inte blir tjock ;) Efter skolan drog jag på stan med Emmablemma där jag köpte lite ditt å datt, allt var VÄLDIGT nödvändigt! Jag är sjukt nöjd över mina svarta jeansleggings som jag inhandlade och då behöver jag ju inte köpa nya svarta jeans ;) Jag köpte även en ny plonkis och nya solglajjor vilket är VÄLDIGT viktigt då jag ska vara så cool som det bara går i sommar ^^ I morse köpte jag även nya skor, gladiatorsandaler, loveit.

Trots alla dessa nödvändiga köp har jag väääldig ångest över att jag har gjort av med så mycket pengar den här månaden! Det blev inte heller särskilt naijs när mamma kom och sa att jag måste tänka på vad jag gör med mina pengar eftersom jag snart inte kommer få studiebidraget längre. PANIK!

Utfigter denna månad:
Balklänning 1900:-
Balbiljett 200:-

Studentklänning 499:-

Pumps 299:-
Håruppsättning 750:-
Naglar 600:-
Sminkning 200:-
Klippt och färgat håret 1200 :-
Gladiatorskor 299:-
Plånbok 179:-
Solglajjor 100:-
Jeansleggings 199:-
Linne 99:-
Örhängen 49:-
Alkohol till valborg/yran ?:-

Dock vet jag inte om jag måste betala allt själv. Hoppas inte.





Min gladiatorsandal, sjukt nöjd! :)


Neesh nu ska ja gå och kolla på förra veckans DH, måste hinna se det innan det som går ikväll ;) Ska tvinga Marcus att se med mig ^^



Pusshejs!

Sjukaste

Sikko. Idag var fan en bra dag i skolan, hade as kul med Ellengumman, vi drog även å käka på stan..Ellen har just upptäckt Subway så nu vill hon äta där 24! Söt som hon är.
Efter skolan blev det mer stan med Sara W och  Andreas :) När han farit hem drog jag å sara på Café Station och fikade å snackade om saker som hänt, riktigt mysigt och lärorikt ;) Var tänkt att jag skulle va med boo ikväll men har sjukaste ont i magen så jag ska snart bädda ner mig i sängen och kolla på tv ^^ mitt tidsfördriv nr 1

Ibland blir man riktigt förvånad över vad folk gör med sina liv.





Man längtar......          .....fast ändå inte


Pusshejs!

When it was good

ÄNTLIGEN! Fan va skönt att ha skickat in projektarbetet! Vi har fan slitit som fan med den där skiten men inte fan uppskattas det av Annette, men hon vet inget, hon vet fan ingenting!

idag äre jobb som vanligt, sitter här på Folkets hus med Emmablemma å väntar på att folk ska komma...hmm....Sveafestivalen...många som kommer? Det är iaf en kvinnofestival. Jag känner på mig att det här kommer bli en lång dryg dag, 08.30-18.00, kan det bli bättre?

Igår fyllde syster år, det var mys med släkten och alla gosaker ^^
Jag känner mig okoncentrerad och vet inte riktigt vad jag skriver, därför ska jag plugga istället.

Pusshejs!

Freedom

Ahhh så himla skönt! Nu är typ allt fixat inför balen, bokat sminkning, håruppsättning plus att jag ska fixa mina naglar, har aldrig gjort det förut så det ska bli spännande att se hur det blir.

Eftersom klänningen jag hittat är från internet så äre ju lite si å så med hur den passar och nu har jag hittat en annan klänning här i stan som sitter bra och så, vilket har lett till att jag har sjukaste beslutsångesten! Så idag ska jag ta med mig mina två små hjärtan till stan och visa dom klänningen så får dom säga vad dom tycker.
Btw så är den röd. Jag vet inte om jag vill ha en röd...hmm..röd eller blå?

Lugn helg

Helgen har varit lugn, det känns skönt.

I fredags var jag med Sara F riktigt mys, det var ett tag sen vi hängde så man fick catcha upp på saker som hänt :) I lördags chillade jag och sov hos Makkan, det var mys :) Igår fick jag veta att vi skulle skrota vår gamla dator så jag har påbörjat ett litet projekt, ska nämligen lägga över alla bilder å all gammal musik som jag har lyssnat på genom åren. Känns ändå kul, får lyssna på alla gamla dängor igen som man helt glömt bort.

Sen kan kanske det roligaste någonsin ha hänt! Jag har hittat min student klänning och min balklänning :D Supernöjd! Jag har hämligen nu efter många om och men bestämt mig för att gå på balen.

Studenten!



Balen!


Den här fast i blått med vitt band :D 




Pusshejs!





                                   

I wish

Ibland saknar man vissa mer än andra....men jag saknar dig speciellt mycket. Kom till mig


Pusshejs!

Uppe med tuppen

Jag fattar inte vad det är med mig, jag vaknar tidigt HELA tiden! Jag är ju sovarn...fan. Var tänkt att jag skulle cykla till Sara idag men det blev inte av, har ont i magen plus att det snöar!? Trodde sommaren var på väg :/

Pusshejs!

Ups and downs

Varit en tuff dag idag....men hittade iaf en skinnjacka :) alltid nåt

Pusshejs!

Sunshine

WIIIEE! Vi har äntligen gjort klart alla receptböcker som nu är redo att säljas! Det känns så sjukt skönt, det har varit som ett orosmoln som varit inom mig en vääldigt lång tid, men nu är det över! :D Nu ska fan ingen klaga på att vi inte jobbar på lektionerna.

Anyway....

Trött och sliten som fan idag. Ska dra ner på stan med mamma å kolla på klänningar till både henne och mig, jag orkar faktiskt inte duscha utan får se ut som ett mongo. Även fast det här är en sån där dag då man helst bara vill ligga hemma och sova så skiner ju solen idag också,  då man måste ju iaf dra lite på smilbanden.

Pusshejs!


Solen är här, å lyser frid på jorden, glädjen är STOR...

AAHHH SOOLEN :D typ första gången under hela påsken man kan sitta i solen :D TAGGA SOMMAR! det är faktiskt sjukt varmt, +12, det är grejer det! Ikväll blire att fara på IKSU och kolla IKSU-FALUN, måste ju finnas där för Sara när dom går till SM-final ;)



Sara #32

Pusshejs!

Salsa here I come!

Idag är jag sjukt sliten och har sjukt mycket att göra! Jag kommer aldrig hinna med allt. For hem cp tidigt från Marcus för att pappa skulle ha bilen sen när jag kom hem visade det sig att han var i stugan och rökte fisk, då blev man lagomt arg! Sen var det tänkt att jag skulle hinna träna, städa rummet, rensa i garderoben, lägga ansiktsmask, duscha och fixa till mig innan middagen, men såklart så somnar jag direkt jag kommer hem och sover till typ 3! så nu kommer jag inte ens hinna hälften av allt jag borde ha hunnit...typiskt mig. Efter maten bär det av till Annabanan där jag ska va till ungefär klockan nio för jag jobbar på nå salsa skit halv tio i Studion. Kan bli en intressant kväll...kom å dansa med oss! ;)


Pusshejs!

Helgen kan börja

Igår fredag började dagen med att jag vaknade sjukt tidigt vilket inte alls är likt mig! Jag fick typ ångest, jag menar, vad gör folk klockan åtta på morgonen egentligen??! Hmmm. Vid klockan ett, då jag egentligen borde ha vaknat, bar det av till Intersport med mor och far. På mode avdelningen hittade jag en grymt söt klänning som man skulle kunna ha på studenten men jag har redan hittat en klänning..hmm..vi får se hur jag gör. Sen efter Intersport drog jag på IKSU och tränade lite, måste ju bli fin inför beach 09 ;). Vid ungerfär klockan tre bar det iväg till farfar där jag va till kanske klockan 5 sen hem och äta och iväg till Makkan. Myskväll med Slumdog millionare

Pusshejs!

Morgondagen Kallar

Nu blire sussalull i skönsängen ^^


Pusshejs!

Fast and furious

Dagen har varit sjukt slapp...känns as bra att vi snart har gjort klart alla recpetböcker så vi kan börja sälja dom så Annette blir nöjd och slutar klaga på oss! Jag kanske åt en sinnes god middag ikväll med Anna, Ida, Angelica och Mamma...FISK :D Kvällen avslutades med ett biobesök med Annabanan, vi såg Fast  and furious, sinnes bra faktiskt! sjukt mkt bättre än trean! Efteråt tänkte vi dra och kolla om det var nå drag utanför Olles...och det var det! helt sjukt mycket folk, kö ända bort till Parketten..palla stå så länge?
Tack för kvällen Anna :)

Emma, jag  lovar jag ska uppdatera bra ;)

Pusshejs!





Dags att testa på livet som bloggare!

Det har ju uppenbarligen blivit väldigt inne att blogga så jag tänkte också ge det ett försök! :)


Pusshejs!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0